Call centar: +381 64 522 09 64 VIBER / SMS
 • Uslovi iznajmljivanja

  Sedite i vozite ...
  

  OPŠTI USLOVI ZA IZNAJMLJIVANJE VOZILA SU DA JE VOZAČ MINIMALNO STAR 22. GODINE, VOZAČKU DOZVOLU NAJMANJE 2 GODINE, VAŽEĆU LIČNU KARTU, PASOŠ I VALIDNE BROJEVE MOBILNOG I FIKSNOG TELEFONA.

  • Mogućnost plaćanja gotovinski ili preko računa.
  • Neograničena kilometraža.
  • Za dugoročne najmove imamo posebne cene i pogodnosti.

  Najmovi se naplaćuju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije. Naplata se vrsi prilikom vraćanja vozila.

  Za gubitak ključa naplaćuje se vrednost izrade novog u ovlašćenom servisu.

  Vozilo se ne sme koristiti:

  • za šlepanje drugih vozila;

  • za sportska takmičenja;

  • ako je korisnik pod uticajem alkohola ili narkotika;

  • ako je pretovareno, odnosno ako se u njemu vozi više putnika nego što je dozvoljeno tehničkom dokumentacijom za taj tip vozila;

  • za prevoz životinja, lako zapaljivog i eksplozivnog materijala, materijala sa neprijatnim mirisom, te materijala koji svojim oblikom može oštetiti unutrašnjost vozila.

  NIJE DOZVOLJEN PREVOZ ZIVOTINJA I GRADJEVINSKOG MATERIJALA !!!

  Iznajmljenim vozilom moze upravljati samo lice koje je upisano kao vozac u ugovoru o najmu vozila. Dozvoljava se mogucnost da se upisu do dva dodatna vozača, uz odobrenje Invictus Rent d.o.o. prilikom preuzimanja vozila. Iznajmljenim vozilom ne mogu upravljati lica koja nisu ovlašćena i upisana u ugovoru o najmu vozila u suprotnom ukoliko dođe do eventualne štete na vozilu dok je upravljalo neovlašćeno lice korisnik snosi štetu 100%

  Za vreme korišćenja vozila vozač (Najmoprimac) je dužan da se prema iznajmljenom vozilu odnosi s pažnjom dobrog domaćina, da vozilo uredno održava i da u slučaju bilo kakvih problema o tome odmah obavesti Invictus Rent d.o.o, (Najmodavac). Kasko osiguranje ne pokriva gubitak ključa, dokumenta vozila, izgubljenu tablicu,oštećenje unutrašnjosti vozila, oštećenje guma i felni kao i gubitak ili oštećenje dodatne opreme.

  Minimalno vreme korišćenja vozila je 1 dan (24 sata). Dozvoljeno prekoračenje je 59 min. Nakon tog vremena naplaćuje se ceo dan.

  Priložene cene su informativnog karaktera. INVICTUS RENT DOO zadržava pravo promene cena, pod uslovima predviđenim važećim zakonima. Cenovnici sadrže cene, bez popusta i izražene simbolom € a naplata se vrši isključivo u dinarima sa uključenim PDV-om.